Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wątpliwości

Teksty z obrazami - Wątpliwości - Leto
Wątpliwości - Leto

Jedna po drugiej
trzymając się za ręce
przyszły do nas nieproszone

Nasz związek negocjuje

Patrzymy na to zgromadzenie
wielkimi oczami
bo wiemy
— jest tu zbyt tłoczno
i ktoś będzie musiał wyjść z tego domu

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!