Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jedną jedyną
kroplę deszczu na szybie
rozmazuję palcem

umysł
otwiera się
na niedoskonałość

łza
rysę na szkle
rzeźbi

tylko słowa-
świadomość mą budzą

3277 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • mill

    28 June 2015, 16:16

    ...ładnie piszesz :)...