Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jedną chwilą cię ogarnąć
- to za mało

kiedy słowa
gonią słowa w życia pędzie
ogrom uczuć szyk przestawia
usta milczą jak zaklęte
swój sens myśli zatracają

wciąż tak mało
- zawsze mało

39 355 wyświetleń
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!