Menu
Gildia Pióra na Patronite

już na początku umieć przewidzieć koniec

jeden temat
tysiące myśli rozbieganych
nakręcają
rosą

chwilę wesoło
trzymały za słowo jak za dłoń

cud
czarująco złoci słońce w oczy

re/wizja/
rozluźnienie
złe moce odpędzone
zmielone na maksa

zapatrywanie w dobrą stronę
czas na nowe
uśmiech powraca

K.Sz. 01.11.2015r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    20 November 2015, 15:18

    ...skoro daje do myślenia to pewnie będziesz czytał jeszcze nie raz...
    skromnie dziękuję.

  • mill

    20 November 2015, 14:57

    ...ładny wiersz ....daje do myślenia ......

  • krysta

    4 November 2015, 21:58

    dziękuję Malusia :)
    odwzajemniam pozdrowienia :))

  • Malusia_035

    4 November 2015, 19:35

    zaczytałam się ,bardzo mi się podoba :)))

    Pozdrawiam Cieplutko Krysiu :)))

  • krysta

    3 November 2015, 00:18

    jest mi niezmiernie miło, że wiersz podoba się...dziękuję Wszystkim...pozdrawiam nocą ;)

  • PrestonX

    2 November 2015, 23:53

    Świetny.

  • marka

    2 November 2015, 23:30

    Jak historia z opowiadania.

  • Bromba

    2 November 2015, 23:13

    Podoba mi się wiersz, zwłaszcza te zmielone złe moce !

  • 2 November 2015, 22:14

    Wiersz piękny, ale tytuł wyśmienity:)

  • LunaLove

    2 November 2015, 22:13

    Uśmiech powraca... już po pierwszych wersach ;)
    Pozdrowionka!
    Pięknej nocy życzę kochana :)