Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między szeptem a szeptem

Jeden szept
dwie łzy
Drugi szept
Niczym krzyk

Między nimi cisza
Która Drwi
miażdży,wysysa
Wszystkie chęci
Siły,słowa

Pozostaje tylko błagać
Kogoś kto gdzieś tam wysoko
Ciągle na nas czeka
Może...

48 103 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • 13 July 2011, 23:59


    Między szeptem a szeptem jest oddech - by się zastanowić, zamyślić, uwierzyć.

    Mmmm... ładnie napisane. W sam raz skrojona myśl.