Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeden drugiego obdziera że skóry
łamie serca, depcze dusze
Okrada z godności i dumy

W zamian okleja fałszywymi łatkami
Tylko po to by poczuć się lepszym

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    4 August 2019, 14:34

    Dziękuję.
    Taka refleksja...
    Pozdrawiam

  • Malusia_035

    1 August 2019, 09:44

    świetny , taki prawdziwy :)

    Pozdrawiam :)

  • onejka

    1 August 2019, 08:06

    jak świat światem