Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawie prawdziwe

jeden dotyk
prawie pieszczota

jedno muśniecie
prawie pocałunek

jeden telefon
prawie tęsknota

jedno spotkanie
prawie miłość

31 406 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 17 October 2017, 18:31

    Prawie uwierzyłam :))))
    Dzięki,pozdrawiam :)

  • 16 October 2017, 20:30

    Ładne... prawie. ;)
    Żartuję, bardzo ładne. :))