Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja tylko chce kochać i być kochanym
Chce zapełnić pustkę w mej duszy
Chciałbym choć raz być tym wybranym
Samotność moją siłę kruszy
Dusza nie używana
często wyszydzana
wartości upadły
Marzenia przepadły
Nadzieja pozostała
Jedna osoba przy mnie wytrwała
Przyjaźń silniejsza niż nienawiść
Kiedy między innymi tylko zawiść
Między nami zawsze szczerość
Dzieki Niemu nadal wierzę w miłość
Chę dalej szukać aby ją w końcu znaleźć
Złoty środek na szczęście odnaleźć
Kiedy ktoś wierzy w Ciebie bardziej niż Ty sam
Masz pewność że stwórca ma na Ciebie jakiś plan
Nie odwrócę się od szansy, start!
Nikt nie zna przeznaczenia kart
Uspokoję wątpliwości które w sercu osiadły
Chyba one wiarę w siebie mi ukradły
Czuję że jestem na dnie, pod kolanami piach
Sam na siebie sprowadziłem niewyobrażalny krach
Teraz ja chcę wyznaczyć kres moich słabości
nie poddam się nawet gdy zaczną trzeszczeć kości
Nie chcę się wypalić pozostawiając pustą skorupę
nawet gdy z tkaniny życia pozostaną tylko strzępy sprute
Nigdy nie zawiodę gdy tylko coś zacznie się dziać
Pozostanę sobą nawet gdy przyjdzie w deszczu stać

1461 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!