Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet słaby człowiek podnosi ciśnienie

Ja, to zamknięty temat,
bo już nie pytasz
dlaczego,
a mnie cisza omija szerokim łukiem.

Czasem widzę jak zmierza
za horyzont
i łzą ścieli tapczan
wciąż obżarty pustką.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 22 September 2011, 18:47

    Mały... bo w słowa ubogi.

  • marka

    22 September 2011, 11:55

    Plus wielki!