Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Testament "

Ja...tak silna, tak władcza
stanęłam przed tobą
bezradnie,
zagubiona jak dziecko
we mgle...
szukając drogi i odpowiedzi
zgasłam.

Przywróć mój blask
miłością naszą,
niech żadne słowa więcej
nie ranią,
i ciszę zamień w nasz
testament,
bo nadal...kocham
chociaż nie wiem
co jurto się
stanie.

Julka.

54 903 wyświetlenia
428 tekstów
95 obserwujących
  • 18 October 2011, 19:43

    miłości
    cóż z nami czynisz
    że silnych
    słabymi czynisz
    a słabi
    stają się herosami ?

  • Julka 10

    23 September 2011, 21:32

    Dziękuję i...wzajemnie...Oby miłość...nie przeminęła :):):):)

  • Julka 10

    23 September 2011, 21:12

    Ech...bo takie życie...Aniu.
    Kochamy...a jednak jutro...już nic dla siebie nie...znaczymy.

    Albo inaczej... dla nas ten ktoś nadal znaczy wszystko, ale dla tych których kochamy my nie znaczymy już...nic:):):) Ot zwykłego życia przemijania...czas...