Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś tam.

Jasny grom uderzył o ziemię
wszystko pali się
Bóg sieje zniszczenie.
Wielka fala napotyka brzeg
każdy na drodze stojący dom runie
wcześniej czy później
a życie moje, Twoje czy jego odchodzi,
bo kto umiera, to nie ma znaczenia.
Świat nadal istnieje
czekając bezsilnie na następną tragedię.
My teraz szukamy domu
błądząc na mlecznej drodze.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!