Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Muzyka "K"

Jasność miesza się z ciemnością..
Kajdany łączą się z wolnością..
Nienawiść przepycha się z miłością..
Smutek plączę się z radością..
Chęć poznania świata dla mnie się zamyka (...)
Pragnę po raz ostatni zobaczyć wspomnienie muzyka..

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących
  • Faithandforce

    27 June 2013, 21:30

    :)

  • M44G

    27 June 2013, 21:28

    Ładnie.