Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jasność ciemnością się staje.
Ideały?
Umarły już dawno.
Szczerość?
Zabija do końca.
Milczeć nastała pora bo ja umiem tylko pisać.

Za późno by wrócić do życia.
Słyszysz?
To echo naszych marzeń, pragnień i wartości.
Czemu tylko echo?
Milczeć nastała pora bo ja umiem tylko pisać.

Wydaje nam się że żyjemy naprawdę.
Czy na pewno tak jest?
Umierać za idee.
Czy jeszcze warto?
I na grobie tylko samotne "Non omnis moriar".
Kłamstwo ostatnie i największe.

5592 wyświetlenia
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!