Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedmiopłytowe Buty

Jasno, tak jasno
czysto, tak czysto
czystą winylu
powierzchnię
dłonią poleruję
rejestruję nu-
-ty co spada-
-ją na bu-ty
siedmiopłytowe.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • scorpion

    14 December 2020, 14:10

    Fiu fiu...

  • sprajtka

    14 December 2020, 09:29

    Walczyk na– 33 1/3 RPM , 45 obr./min., oraz 78 obr./min....
    Lubię obracać się tak z 33razy na minutę...