Menu
Gildia Pióra na Patronite

[niby] służy więc czemu nie posiłkować

jarzę
tulisz wyobraźnię
zachwycasz jej /nie/istnieniem

przemyślane dialogi
tworzą niby prawdę

współczuć czy gratulować roz/strojenia/ jaźni
może i dobrze
choć z samym sobą

w przyjaźni

Krystyna A.Sz.03.02.2017r.
Dedykowany

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!