Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem

Ja
Reprezentuje biel i czerwień
Mleko matki i krew ojca
Do tego mroczna czerń.
Jestem odbiciem świata
Jego całą dobrocią i miłością
Jestem krzywym zwierciadłem
Całym cierpieniem i nienawiścią.
Jestem światem, a świat jest mną...
I Tobą.

2884 wyświetlenia
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!