Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja, Potępiona

Ja
Potępiona
Utkana ze smutków
Stygnąca jeszcze od walki
Nie umiem już latać
Spadać tylko
Milczę o ratunek
Bez histerii
I bluźnierstw
Widzę dusze
Kobiet wyklętych kiedyś
Z serca niewoli
Wśród nich
Ja
Potępiona
Jak garść popiołu
Upadam cicho
Tam
Gdzie piekło
Jest moim
„Na zawsze”

5920 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!