Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja na Tobie zostawiłam
Paczkę papierosów
Cały dzień wczorajszy
I trochę hałasu
W gardle zaschło nieco
Po wczorajszym winie
Trochę dzikich snów
Zostawiłam na pierzynie

Ja na Tobie zostawiłam
Moje Drogie Ciało
Milion pocałunków
Których Tyś tak brało
Moje serce, Moja duszo
Wybacz- nie chciałam
Wczorajszej nocy
Nieco się zapomniałam

11 220 wyświetleń
519 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    8 October 2015, 12:16

    Wkustnyj!