Menu
Gildia Pióra na Patronite

W TOBIE

Jakże się cieszę,
że w Tobie
zakochałem się ...

Nikogo wcześniej
w mym życiu
nie kochałem i wiem,

że już na zawsze
Ty będziesz
mą miłością i

chcę byś wiedziała,
że wcześniej
mnie nie kochał nikt.

https://www.youtube.com/watch?v=Ntz9zCfT5Ak

* Dla Joasi *

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • to_tylko__ja

    19 April 2021, 19:57

    Jakieee słodkie 🤗🤗🤗 no gratulacje 🤗 love is in the air 😁😁😁🥳

    od Duse, brozyna, Michaelowa
  • Hares

    19 April 2021, 15:56

    Szczęściarze. Wszystkiego dobrego wam obojgu :)

  • Michaelowa

    19 April 2021, 04:39

    Ja Ciebie też kocham i się cieszę, że trafiłeś na mnie <3