Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosenne zauroczenie...

Jakże piękny jest ten świat wraz z nastaniem wiosny.
I słoneczny i kwitnący i...taki radosny...
Serca rozgrzewa promieniami-a my?
My jesteśmy zakochani i żyjemy marzeniami.
Aż chce się żyć! Uśmiechać, wyrażać pragnienia...
Czy prawda to czy są to złudzenia?
O tym-że wraz z nastaniem wiosny
człowiek się staje taki radosny.
Co ta wiosna z nami wyprawia?
Do miłości nas namawia...
Tyle wokół szczęścia daje-do jesieni nie przestaje.
Gdzieś po drodze lato minie,w żagle szczęścia nas zawinie,
żądzą ciepła otuleni-póki klimat się nie zmieni,
nie zasypie kolorami.Kolorami jesieni..
Cieszmy się zatem-nadchodzącą wiosną i gorącym latem...

55 168 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • Seneka 18

    25 May 2011, 11:33

    Oj ta wiosna :)