Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proste przyjemności

Jakże piękne to jest
Gdy budzisz się
I widzisz ją
Jak tylko otworzy oczy
Uśmiechem nastraja ci serce
Wtedy każdy problem
Staje się nijaki
Zbyt błahy w każdym razie
Żeby narobił tobie kłopotów
Następne są usta jej
Dla ciebie zawsze będą smakować
Jak najlepsze śniadanie
Którego nigdy nie będziesz miał dość
Bo słodycz ich uwodzi twe zmysły
Dzięki czemu wiesz już
Dlaczego się w niej zakochałeś

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!