Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakże krótka noc
gdy myśli
w bezsenność wprawiają
a wszak mówią że długą jest
gdy powieki nie zasypiają
poranek już blisko
zaraz blady świt
o sobie przypomni
jednak wnet przeminie
gdy późny wieczór
ponownie nastąpi

1955 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!