Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Jak woda uderzająca
W powierzchnie
Twoje źrenice

Skradły tęczówki
Stopiły się z oddechem
Swym blaskiem

4490 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • 7 May 2017, 12:22

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • ciszaulotna

    6 May 2017, 23:01

    Woda zadziałała na ciepłą wodę.