Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Beznadzieja

Jak tu pusto i cicho
to nie to co parę lat temu
przybyło paru delikwentów
co myślą, że coś niby napisali
głupie frazesy,zrypane berety
nie ma co poczytać
ani się wgłębić
w mądre teksty wyszukane
próbuję dalej....nic nie idzie
o boziu ...trzeba i mnie
iść dalej...nie wracać tu więcej.

ps.od nie-chcenia

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • 19 June 2023, 20:58

    Zgadzam sie, ze ciezko tu cokolwiek znalezc. Chyba ze poszukac w katakumbach, ale po co...

  • RozaR

    19 October 2019, 22:16

    Witam i pozdrawiam.
    O podobnym przekazie też kiedyś wiersz napisałem .
    Jednak bywają i perełki - tutaj .

  • czarna mamba

    7 May 2018, 09:49

    Witam sory ale avator ciągle ten sam a prawda jest okrutna i prawdziwa...pozostała mała ale to bardzo mała grupka tu ludzi,co coś reperezentują dobrego a reszta .....bez komentarza
    ps,mam dobra pamięć i Was dobrze pamietam no i pozdrawiam ciepło

    od .Rodia
  • .Rodia

    6 May 2018, 22:23

    ja nie masz co czytać, to sobie napisz

    takie zycie

    chyba avatar ci się zmienił

  • RozaR

    6 May 2018, 22:16

    Poczekaj trochę :-)