Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwyk

...jak to jest moj mily
zaciągam sie Toba
a przeciez nie palę
jak to jest moj miły
wdychac twoj zapach
i nie czuc aronii
jak to jest moj miły
widziec cie co wieczor
i nie moc cie dotknąć
a przenika mna
kazde twoje słowo
nawet te...niewypowiedziane
pokaz mi miejsca nieznane
pokaz mi miejsca o ktorych
nie snilam
tak zwyczajnie bez słow...kochanie
a gdy sól mi ktos wysypie na ranę
ty złap mnie za rękę
ból minie i ciepło nastanie
a gdy krzykne
zamknij mi usta wargami swymi
i powiedz...amen.

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • misiek45

    26 September 2012, 18:25

    Haniu widzę amen na końcu wiersza i myślę że ktoś się właśnie zakochał na ten amen:)))-miłego i uroczego wieczoru życzę ;)

  • czarna mamba

    26 September 2012, 12:38

    wow teraz ja jestem pod wrazeniem :)ale waszym i ze cos tam was ujelo w nim-ciesze sie i milego dzionka:)

  • aloya

    26 September 2012, 11:51

    Bardzo wzruszjący i piękny wiersz. Miłość leczy rany. Pozdrawiam:))

  • 26 September 2012, 10:47

    ...na wieki niech się tak stanie. Wzruszające. Pozdrawiam