Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mord rytualny

Jak sprawić

By zapis umowy

Był trwały

Jak zmusić by

Wierni byli

Ci co przysięgę czynili

Co zrobić by nie wydał

Jeden drugiego

Choćby go męczyli

W smole topili

Lub złotem kusili
……………………………………..

Gdy już się dogadali

Zamysł swój w całość poskładali

Tak życie swe i złoto złożyli na szali

Potem poszli pod domy

Gdzie dzieci bawiły

I jedno pojmali

I w skryciu zabili

Krwią jego dłonie i głowy zmoczyli

I tak przysięgę na wsze czasy

Jak gwóźdź do trumny

Przybili

I poszli zrobili co chcieli

Teraz bogaci i władzę posiedli

Na zawsze już razem

Związani krwawym paktem

Z diabłem

Czy jest możliwe ?

Na pewno

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!