Menu
Gildia Pióra na Patronite

przy stole

jak smutek ułożony z jednakowych kamieni
nasze twarze
noszą widelce łyżki noże
pragnienie
- podchodzi do ust jak kwiat
coś plącze drogi kolizji
nie
jesteśmy wolni
gdy patrzy ktoś inny

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    14 March 2018, 09:06

    Dziękuję każdemu z osobna, miło mi.
    Serdeczności :)

  • fyrfle

    12 March 2018, 20:52

    Ciekawe czy z kamieni smutku można zbudować fundament pod radość?

  • szpulka

    12 March 2018, 15:40

    Lubię Twoje pisanie niby codzienność a przekłada się na całe menu ;)