Menu
Gildia Pióra na Patronite

obłęd duszy ...

jak ślepiec
w domu wariatów
wśród krzyku
tych co odeszli
mimo że żyją

szukam
zapachu twych włosów
delikatnych podmuchów
twego oddechu
pachnącego czekoladą

wciąż każą
otworzyć oczy
lecz ja nie chcę
nie mam sił podnieść powiek
tam jesteś

a tutaj ...

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • luterin

    21 July 2012, 21:43

    " tam jesteś
    a tutaj"...

  • 21 July 2012, 13:39

    dziękuję za tak miłe słowa :)

  • Gaia

    20 July 2012, 22:49

    Też nie chcę
    Bardzo

  • Synyster

    20 July 2012, 19:07

    To ciekawe, że ludzie chociaż obcy i różni mogą czuć dokładnie to samo.

  • Julka 10

    20 July 2012, 18:47

    Adamie...smutne te Twoje słowa, ale jak zawsze...piękne :):)

  • Sheldonia

    20 July 2012, 18:23

    Pięknie napisane.

  • TeczowaOna

    20 July 2012, 17:38

    a tutaj piękne wiersze;)

  • Carax

    20 July 2012, 16:46

    piękne słowa, żyją...