Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak podpalić katedrę

Jak podpalić katedrę
To nie jest proste
Trzeba sporo komunizmu
Dekady kłamstw obrzydliwych
O świętej inkwizycji
Wyprawach krzyżowych
O rekonkwiście i zbrodniach
Okrutnych chrześcijan
Czyli ogłupiać ogłupiać
Osiedlić muzułmanów
Odebrać gniew mężom
Kobietom cnotę
Gdy ludzie przypominać będą
Stado bezwolnych baranów
To znak że można
Podpalić katedrę
Reszta to szczegóły techniczne

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!