Menu
Gildia Pióra na Patronite

somehow.

jakoś
tak się po prostu zdarzyło
że cisza wyciekła piaskiem z międzypalców
tak to
wśród zabłąkanych tańców
zalęgła się niezaborcza biała miłość

oto
powiewem słońca
rozsiała się wokół z braku adresata
teraz
pod kolejny koniec świata
wrasta żywo nie rozumiejąc ni świata
ni końca

12 129 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
  • 24 June 2018, 09:52

    Ladne. :)