Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

jakoś mało ciebie w tobie
daj znak życia
bo utonę
bez ciebie,
obudź się
bo jutro już może nie być mnie
znajdę sie obok ciebie, gdzieś na dnie
będziemy blisko
lecz po co nam to
to i tak będzie
tylko
dno

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!