Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłości ironia

jak ja kocham
ten stan niepewności
słodki lęk
czy jutro jeszcze będzie nasze
jak ja kocham
te chwile zwątpienia
czy wieczorem
nie zastanę drzwi zamkniętych

więc jeśli kochasz
nie mów mi o tym wcale
nie wiedź przed ołtarz
by tak powiedzieć
nie zdzieraj kurtyny
cichego lęku
każącego sercu trwać
w mroku niespełnienia

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!