Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakie to szczęście

Jakie to szczęście, że się nie znamy,
że ślemy do siebie puste listy,
że nie musimy niczego udawać,
że nasz niezwiązek jest całkiem czysty,
że się budzimy nieutuleni,
że nie kochamy się na zabój,
że nie dzielimy małych radości,
że ja nie twoja i tyś jest nie mój.

Jakie to szczęście, że wciąż cierpimy,
brakiem miłości codzienność mdlimy,
i niestrudzenie w smutku czekamy,
aż na nieszczęście się spotkamy .

5569 wyświetleń
86 tekstów
3 obserwujących
  • Sylwuchna

    3 October 2012, 21:32

    Bardzo podoba mi się ta piosenka :)
    Dziękuje za opinie Człowieki :)
    Pozdrawiam.

  • 3 October 2012, 12:31

    Nieee, nooo całkiem niezłe. ;)
    Fajny wiersz.
    Pozdrawiam :)

  • Nika_00

    3 October 2012, 10:29

    jakie to piękne!

  • słoneczniki

    3 October 2012, 09:07

    Ciekawy wiersz...
    Ryzuje różnobarwne obrazy