Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,jaki ojciec taki syn, słyszałem to codziennie, szkoda, że nie poznała mnie z nim, do teraz nie wiem kim jestem"

3904 wyświetlenia
39 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!