Menu
Gildia Pióra na Patronite

FALA II

jak fala porwę cię
syreną zostaniesz
zawiodę prosto w uczuć tonie
ty na perłowym tronie
jako fal królowa
zapanujesz

jestem oceanem
to ja przyjemność.
wodząc na pokuszenie
w miłość cię zamienię

czujesz to miła
już jesteś inna niż byłaś

Kazimierz Winnicki
(wszelkie prawa zastrzeżone)

19 200 wyświetleń
169 tekstów
4 obserwujących