Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opowiedziała szwaczka Magda

Jak dobrze
usiąść w domu o świcie
i mieć pięć minut dla siebie
(Opowiada Magda i pije kawę
przy maszynie)
szybka lewatywa z gruszki
po toalecie
zęby
dezodorant
szminka
bo autobus nie czeka

Na schodach mijam sąsiada
taki odszykowany w garniturze
dyrektor chyba
w autobusie tłok i wzięłabym auto
gdyby nie problem z parkingiem

Cholerne życie...

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • sprajtka

    12 June 2018, 10:02

    Niezmiennie lubię Cię czytać...

  • fyrfle

    12 June 2018, 08:57

    Kawał życia bruku ulic :)

  • finezja

    11 June 2018, 19:57

    A jednak ciągle mnie zaskakujesz... Miłego wieczoru: )