Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciel

Jak cię opisać?
Nie wiem sama.
Jak powiedzieć o tobie parę słów?
To takie trudne,choć dla wielu proste.
Poznałam cię dawno.
Nie pamiętam kiedy.
Kochałam choć nie rozumiałam tej miłości.
Gdy zrozumiałam uciekłam.
Uciekłam od myśli,od strachu,od ciebie.
Strach wygrał,miłość przegrała.
Wiem brak ryzyka pokonał mnie samą.

Tragedia ....

Czas mijał relacje zniknęły.
Zagubił się los.
Czas mijał,a ja wciąż wierzyłam.
Na co?
sama nie wiem już.
Po latach powracasz.
Zmieniony jak ja.
Po latach rozmawiasz.
Ja wiem to od lat.
Te lata pomogły odkryć siebie w nas.

2376 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!