Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak ja kocham Ciebie

Jak Chińczyk sajgonki
Jak Kmicic nagonki

Jak Ruscy gaz
Jak Greenpeace las

Jak Japończycy ryż
Jak Polacy krzyż

Jak Gesslerka rewolucje
Jak PZPN korupcje

Jak Tusk obietnice
Jak Lepper ladacznice

Jak Palikot geje
Jak ćpuny kleje

Jak jubiler złoto
Jak świnia błoto

Jak smerf Laluś siebie
Tak ja kocham Ciebie

15 898 wyświetleń
94 teksty
76 obserwujących
  • warto.marzyć

    16 December 2012, 18:25

    super ;)

  • anja341

    9 May 2012, 23:07

    hahah, w sposób zabawny o rzeczach poważnych ;)

  • Leeni

    5 April 2012, 15:57

    Haha świetne! :):)

  • 4 April 2012, 18:46

    hahahahaha, dobre bo oryginalne:)

  • motylek96

    4 April 2012, 13:56

    cóż za wyznanie, takie oryginalne, że aż fajne:)

  • R.A.K.

    4 April 2012, 12:32

    Fajne!!! :)
    Pozdrawiam :)