Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po rozprawie

Jakbym przeszedł suche morze emocji
Sam tego nie rozumiem
Jednak określenie to
Przedziwnie pasuje
Jakby przylegało
Do strudzonego ciała
I ściśniętej duszy

Po tych trudach
Przyszło mi poczuć
Przepiękne odczucie
Tęsknoty za ludźmi

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących