Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ma siły

Jakbym nie chciała
Jakbym się nie starała
Cały czas we mnie jest to
od czego uciekać miałam

Czai się chytrze
Czeka na moment
Łapie w objęcia
Czeka aż spłonę

Roztrzaskuje kraty
szklane oczy zabiera
pesymistyczny wędrowiec
i demon cierpienia
odpierać optymizm ma siły

I nie chcę się przyznać
że, choć uszczęśliwiona,
jestem niebezpiecznie
krawędzi zbliżona

21 542 wyświetlenia
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    31 October 2014, 10:49

    Nie wiem, czy swobodnie nim operuję, ale mam nadzieję, że tak :)

  • wikzar

    31 October 2014, 10:13

    Lubię swobodne operowanie rymem

  • RudaDusza

    31 October 2014, 10:01

    :)

  • krysta

    31 October 2014, 10:00

    zatrzymuje.