Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jaka wielka jest pustka
nicości,
W koło przeszłość przez lasy się toczy,
wielkie, ciemne ptaki miłości zamieniają się w dzieci nocy..
Strumieniem życie prze lasy się przędzie,
w koło kwiatów barwne firany,
Życie ludzi trzyma wszędzie..
czy jest prawdą?
czy też jest skłamane?

130 919 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!