Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęskni "

Jak żyć
Nieskończonością wzruszeń
Serca poruszeń
Krew jeszcze krąży
Czy On zdąży
Nacieszyć się jej pięknem
Może jest nieśmiały
Może tego nie chce
Kocha liście drżące na wietrze
Introwertyk uroczy
Gdzie jego szare oczy..
Skupione na świecy
Płomień gorący
Przy kominku i książce
Ogrzewa serce marznące
Czy........
Świeca wypala się
Nastał kolejny dzień...
Czas potrzebuje czasu
Ona w nadzieję ubrana czeka do rana?
Kolejny raz...
Czeka..
Życie jest czekaniem

23.05.2023
00:12

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!