Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Jak żyć bez powietrza
Tych kilku pierwiastków
Potrzebnych do życia:
Azot
Tlen
Argon
Dwutlenek węgla
I
Ciebie pod pierwiastkiem miłości
Substytut nigdy nie zastąpi
Zróżnicowanej diety...
Jak żyć Bez Ciebie...
Nie wiem
Może dwutlenek węgla mnie zabił?
Po co te pytania od rana
...
Kiedyś

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
  • 25 January 2021, 18:12

    Super czekoladko :)