Menu
Gildia Pióra na Patronite

każdego dnia bądź mi

jak zawsze...
i jesteś -nienasyceniem moim
perłą oczu dotknięć

do ciebie
odmierzam kroki
wciąż nowe i nowe

w połączonym spojrzeniu
we mnie nadchodzisz
światem całym

i dziś jak co dzień
radują twoje dłonie
o poranku aromatem kawy

radością wejrzenia w ciebie

przytulam -jak umiem najlepiej
myślą mową uczynkiem
i zaniedbaniem

kocham

24.03.2014

84 156 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    25 April 2014, 15:26

    dziękuję
    serdecznie pozdrawiam

  • 21 April 2014, 21:40

    Wyjątkowe.
    Pozdrawiam świątecznie. :)

  • onejka

    21 April 2014, 20:43

    chwyta za serce

  • krysta

    21 April 2014, 18:50

    Piękny wiersz...
    pozdrawiam :)