Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

jak zapach bez aromatu, jak
złoty pył na wietrze rozdmuchany,

jak piórko ptasie, które kołuje
pikując w dół siłą bezładu,,,

jak poranna mgła, która snuje się
przez sady jak myśl o Tobie…
szalona i namiętna, tak żyję
bez tchu, bez snu, bez ognia i
czaru tak sobie żyję,,,tak sobie.

Teksty z obrazami - jak zapach bez aromatu, jak
złoty pył na wietrze rozdmuchany, [...] - GONYA
jak zapach bez aromatu, jak złoty pył na wietrze rozdmuchany, [...] - GONYA
32 183 wyświetlenia
349 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!