Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Jak woda pomiędzy palcami
Skropiłeś się na ziemię
Odeszleś...
Nie zatrzymałam ani jednej kropli

Tęsknie...
Wciąż mam mokre...od Ciebie ręce.

11 896 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!