Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Trudności w błękicie "

Jak wieść należy życie
By było znakomicie?
Jedno pytanie
Odpowiedzi wiele
Dbaj o siebie
Uśmiechaj się często
Odżywiaj zdrowo
Jednym słowem
Żyj...
Kolorowo
Trudności w błękicie
Przeminą szybko
Tęcza po deszczu
Nowe marzenie
Za rogiem czeka
Na spełnienie
(Nie)ważny pesel
Ile masz lat
Gdy Miłość masz
W każdym momencie
Piękny jest Świat

07.06.2021
09:12 ....dopisek 18:12

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!