Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nieziemska"

Jak wiatr przemyka między kroplami deszczu,
przechodzi pomiędzy płatkami śniegu..
W dzień lubi rozgrzewać się w słońcu,
nocą mości sobie posłanie w gwiazdach...
Nieziemska miłość...

11 949 wyświetleń
101 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!