Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak walczyć mam ze sobą
Nie wiem
Jak mam przezwyciężyć strach
Nie wiem
Nie jestem pewna co do lęków które mam
Niepewność
Brakuje mi czegoś
Strach
Uciekam tylko, nie walczę
Żal
Płaczę bo nic nie zrobiłam
I znów nie wiem
Czy dobrze postąpiłam
Nie wiem
czy to ze mną coś nie tak
Nie wiem
Czy rany w sercu
Nie za często przekładają się na ciało
Nie wiem

427 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!