Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzej tancerzy

Jak walczyć gdy pragne wolności?
Jak walczyć o to co się należy?
Gdy uświadomię się w mojej boskości
Prawda na wyciągnięcie ręki leży
Już dawno rzucone zostały kości
Wynik od rzutu tylko zależy
Pomimo że wciąż toczą się kości
Wynik jest znany, tylko kto w to uwierzy...

693 wyświetlenia
10 tekstów
1 obserwujący
  • Akakara

    29 May 2014, 00:54

    Wiem, dziękuję za przypomnienie :) (Może nie zawsze z tego korzystam ale o tym wiem!)
    Mimo wszystko tytuł taki ma być.

  • Akakara

    29 May 2014, 00:37

    Tak, to tylko gra, wystarczy mieć kości i rzucać ^^

  • Gorgonek

    29 May 2014, 00:34

    Fakt, nie zawsze mamy wpływ na pewne sprawy. Ale uważam, że każdy kreuje swoją rzeczywistość. Wszelkie niepowodzenia to tylko konsekwencje błędów z przeszłości lub teraźniejszości.

  • Akakara

    29 May 2014, 00:10

    Hmm...
    Myśle że to ujełem w drugiej części to z kościami, rzucaniem.

  • Gorgonek

    28 May 2014, 23:50

    Jeśli ktoś naprawdę pragnie wolności i rzeczywiście mu się coś należy, to nie pyta, tylko wie jak o to walczyć.

  • Akakara

    28 May 2014, 23:41

    Nie, mylisz się...
    Tu chodzi o tancerzy, tu nie ma miejsca na żadne przypadki.